$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

System for dispensing a liquid beverage concentrate

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23F-005/00
출원번호 UP-0978279 (2004-10-28)
등록번호 US-7597922 (2009-10-20)
발명자 / 주소
  • Cheng, Pu Sheng
  • Zheng, Ying
  • Laroia, Serena
  • Hu, Wenjie
  • Rahmani, Rachid
  • Scoville, Eugene
  • Chrisman, Randall C.
  • Gavie, Shannon
  • Landry, Walter F.
  • McDonough, Brian J.
  • Morrison, Randall L.
  • Klueppel, Anthony
  • Milo, Christian
출원인 / 주소
  • Nestec S.A.
대리인 / 주소
    Winston & Strawn LLP
인용정보 피인용 횟수 : 3  인용 특허 : 31

초록

A beverage system for providing a beverage, methods of making the beverage and the resulting beverage are shown herein. The system includes a beverage-forming concentrate and an aroma or aroma-providing component separated from the concentrate; wherein the concentrate and aroma are combinable upon r

대표청구항

What is claimed is: 1. A beverage system for providing a beverage, comprising: a dispenser; a liquid beverage-forming concentrate stored in the dispenser; and an aroma or aroma-providing component that is stored in the dispenser separately from the concentrate; wherein the concentrate and aroma are

이 특허에 인용된 특허 (31)

  1. Du Benjamin R. (32392 Via Antibs South Laguna CA 92677), Apparatus and method for dispensing beverage syrup.
  2. Scheer Rick ; Farris Jeff, Apparatus and methods for brewing and dispensing beverages.
  3. Stover Kenneth W. (Springfield IL), Beverage brewing apparatus.
  4. Benoun Samie (Sepulveda CA) Lacy Charles R. (Orange CA), Beverage dispenser with removable tank connection means.
  5. Tobin, John William; Spisak, Martin John, Beverage dispensing machine.
  6. Richter Simon J. (Marietta GA), Binary syrup system bag and valve.
  7. Jones, Brian C.; Evans, David N.; Dzibela, Scott A.; Nordenstrom, John C.; Kumar, Sanjay; Duchene, Russell J.; Rogala, Allen L.; Fodor, Michael J.; Henninger, William K.; Faroqui, Amir A., Brewed iced tea or non-carbonated drink dispenser.
  8. Glucksman Dov Z. (Wenham MA) Weidemann Karl H. (Hull MA) Glucksman Ron J. (Cambridge MA) Deros John A. (Salem MA), Coffee brewing apparatus.
  9. Acree Terry E. (Geneva NY), Coffee flavor enhancers.
  10. Sanders Neil (Banbury GBX), Coffee package with enhanced aroma impact.
  11. Brugger Gerhard,DEX, Dispenser for a liquid medium consisting of two components.
  12. Brugger Gerhard,DEX ITX D-87616, Dispenser for a liquid medium consisting of two components.
  13. Melland Tristan G. (8 Printing House Yard ; Hackney Rd. Shoreditch ; London GB2) Gay Clive H. (8 Printing House Yard ; Hackney Rd. Shoreditch ; London GB2 E2 7PR), Dispensing container.
  14. Heeb Thomas G. ; Mandralis Zenon Ioannis, Extraction process.
  15. Hatakeyama Yuji,JPX ; Inoue Hiroshi,JPX ; Yamamoto Katsuhiko,JPX, Hardening composition, hardened product, and method of producing hardened product.
  16. Gregg Lance Lehmberg ; Martin John Spisak ; Steven Alphonse Gobbo ; Meghan Mary Kemly-Ellingham, Heated dilution water.
  17. Gregg Lance Lehmberg ; Martin John Spisak ; Steven Alphonse Gobbo ; Meghan Mary Kemly-Ellingham ; Clive Stanbra Harris GB, Heated storage solution.
  18. Hunter George L. K. (Atlanta GA) Krampl Victor (Essen GA DT) Malone Charles Thomas (Doraville GA) Usher Gerald Edward (Reading EN), Method for enhancing tea flavor and product thereof.
  19. Mordini Mauro Dominick ; Harbowy Matthew Evan, Method for foaming tea concentrate.
  20. Gurol Ismail Macit, Method for reducing coffee acidity.
  21. Kung Jo-Fen T. (North Bergen NJ) Clinton William P. (Monsey NY) Soukup Robert J. (New City NY), Method for stabilizing coffee grinder gas aroma.
  22. Cirigliano Michael Charles ; Mordini Mauro Dominick ; Rothenberg Paul John ; McKenna Raymond Thomas, Method for the hygienic preparation, storage, handling and dispensing of tea.
  23. Sasagawa Michiko,JPX ; Itoh Takeshi,JPX ; Tohira Hiroyuki,JPX, PH adjustors and drinks using the same.
  24. Schroeder Alfred A. ; Paisley Gary V. ; Romanyszyn ; Jr. Michael T., Postmix beverage dispenser.
  25. Mordini Mauro Dominick ; Harbowy Matthew Evan, Powdered tea concentrate, method for foaming tea concentrate and delivery system for preparing same.
  26. Koyama Masahiro (Kanagawa JPX) Shinkawa Shigeo (Kanagawa JPX), Process for the production of canned coffee.
  27. Carns Lawrence G. (Plain City OH) Tuot James (Dublin OH), Recovery of aroma gases.
  28. Strobel Rudolf Gottfried Karl (Cincinnati OH), Stable aroma, flavor and aroma and flavor products from aroma- and flavor-bearing substrates.
  29. Cheng Pu-Sheng ; Zheng Ying ; Laroia Serena ; Hu Wenjie ; Rahmani Rachid, Stable coffee concentrate system.
  30. Helps David,GBX ; Jebb Timothy Hope,GBX ; Nandra Charanjit Singh,GBX ; Oates Benjamin Phalan,GBX ; Pennington Miles,GBX, Tea brewing apparatus.
  31. Gregg Lance Lehmberg ; Martin John Spisak ; Steven Alphonse Gobbo ; Meghan Mary Kemly-Ellingham, Tea concentrate.

이 특허를 인용한 특허 (3)

  1. Goldman, James E.; LeSage, James; Gruben, Donald E.; Reid, Kevin L.; Kirschner, Jonathan; Patel, Nilang, Multiple stream filling system.
  2. Goldman, James E.; LeSage, James; Gruben, Donald E.; Reid, Kevin L.; Kirschner, Jonathan; Patel, Nilang, Multiple stream filling system.
  3. Goldman, James E.; LeSage, James; Gruben, Donald E.; Reid, Kevin L.; Kirschner, Jonathan; Patel, Nilang, Multiple stream filling system.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트