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NTIS 바로가기주관연구기관 | 농심(주) 기술개발연구소 Nongshim.Co.Ltd. |
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연구책임자 | 김재훈 |
참여연구자 | 박관화 , 유상호 , 김용노 |
보고서유형 | 최종보고서 |
발행국가 | 대한민국 |
언어 | 한국어 |
발행년월 | 2006-04 |
과제시작연도 | 2005 |
주관부처 | 보건복지부 |
사업 관리 기관 | 한국보건산업진흥원 Korea Health Industry Development Institute |
등록번호 | TRKO200700007999 |
과제고유번호 | 1460002742 |
사업명 | 보건의료기술연구개발 |
DB 구축일자 | 2013-04-18 |
키워드 | 맞춤형전분.탄수화물효소.전분질식품.무균즉석취반미.냉장면.노화.tailor-made starch.carbohydrate enzyme.starchy foods.instant cooked rice.chilled noodle.retrogradation. |
탄수화물 효소를 전분질 식품에 적용한 본 연구로 다음과 같은 결과를 얻음
Carbohydrates are essential components of all living organisms and the most abundant natural compounds. Recent advances in protein engineering and molecular biology dealing with various carbohydrate degradation and synthesis enzymes lead us to a new possible way to create a so-called "structure
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