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보고서 상세정보

인삼의 기능성 성분의 조절 및 표준화 기술개발

Development of standardization and regulation technique for functional ingredients of Korean ginseng

주관연구기관 한국식품연구원
Korea Food Research Institute
보고서유형 최종보고서
발행국가 대한민국
언어 한국어
발행년월 2016-03
주관부처 농림축산식품부
Ministry of Agriculture, Food and Rural Affairs(MAFRA)
등록번호 TRKO201600003465
사업명 수출전략기술개발사업
DB 구축일자 2016-07-02
초록

Ⅴ. 연구개발결과
○ 사포닌 고함유 고기능성 안전 인삼 생산 기술
- 인삼의 품종유망계통의 수집 및 특성검정
· 기존 03계통군 5계통, 07계통군 31계통, 08계통군 62계통(북미삼 10계통), 09계통군 46계통...

Abstract

Ⅴ. Results of research and development
○ High-saponin, high-functionality, safe ginseng production technology
- Collection a...