최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기This work was performed to study the comparative economic efficiency and quality changes between two kinds of drying method of ginseng extract. Recently microwaves are successfully used in the food industry for various processing operations such as blanching, cooking, baking, drying, pasteurizing an...
저자 | 조태형 |
---|---|
학위수여기관 | 中央大學校 醫藥食品大學院 |
학위구분 | 국내석사 |
학과 | 産業藥學 專攻 |
발행연도 | 2003 |
총페이지 | 21장 |
언어 | kor |
원문 URL | http://www.riss.kr/link?id=T9894862&outLink=K |
정보원 | 한국교육학술정보원 |
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.