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학위논문 상세정보

절임소금의 종류가 배추김치의 품질특성에 미치는 영향

Effects of Different Kinds of Salt on the Quality Characteristics Baechu Kimchi


이인선 (충북대학교 식품영양학과 식품영양학전공 국내박사)
Abstract

The purpose of this study was to investigate the effects of different kinds of salt on the quality characteristics of baechu(chinese cabbages) kimchi. The kinds of salt were sun-dried salt(KS5Y, KS2Y, KS1Y, CS1Y), processed salt(KFS, KPS), refined salt(KRS), and rock salt(AR1Y, MR1Y). In first exper...

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저자 이인선
학위수여기관 충북대학교
학위구분 국내박사
학과 식품영양학과 식품영양학전공
발행년도 2011
총페이지 xiv, 159 p.
언어 kor
원문 URL http://www.riss.kr/link?id=T12391311&outLink=K
정보원 한국교육학술정보원

DOI 인용 스타일