최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기Electrolyzed water was initially developed in japan. It involved electrolyzed oxidizing water (EOW) and electrolyzed reduced water (ERW). EOW has been reported to have strong bactericidal effect on most pathogenic bacteria that are important to food safety. So it regarded as a new sanitizer in recen...
저자 | 박성호 |
---|---|
학위수여기관 | 충북대학교 |
학위구분 | 국내석사 |
학과 | 공업화학과 공업화학전공 |
발행연도 | 2011 |
총페이지 | 43 p. |
언어 | kor |
원문 URL | http://www.riss.kr/link?id=T12468913&outLink=K |
정보원 | 한국교육학술정보원 |
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.