최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기This study is carried out to investigate the production of γ-Aminobutyric acid(GABA) by Lactobacillus brevis CMF20 and to manufacture optimum medium of using rice bran extract. When the Lactobacillus brevis CMF20 isolated from Kimchi was cultured in MRS broth, it produced GABA to the concentration o...
저자 | 안승준 |
---|---|
학위수여기관 | 충북대학교 대학원 |
학위구분 | 국내석사 |
학과 | 식품공학과 식품공학전공 |
지도교수 | 김광엽 |
발행연도 | 2013 |
총페이지 | ix,66p. |
언어 | kor |
원문 URL | http://www.riss.kr/link?id=T13174266&outLink=K |
정보원 | 한국교육학술정보원 |
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.