최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기This study was conducted to investigate the antioxidant function and skin safety of Opuntia humifusa (O. humifusa) in order to investigate its potential as a cosmetic ingredient. In addition, radical scavenging experiments using DPPH and ABTS of extracts from O. humifusa with different extraction co...
저자 | 김혜미 |
---|---|
학위수여기관 | Korea University |
학위구분 | 국내석사 |
학과 | Major in Food and Nutritional Science, Department of Integrated Biomedical and Life Sciences |
지도교수 | Hyung Joo Suh |
발행연도 | 2018 |
총페이지 | 68 leaves |
언어 | eng |
원문 URL | http://www.riss.kr/link?id=T14705869&outLink=K |
정보원 | 한국교육학술정보원 |
해당 논문의 주제분야에서 활용도가 높은 상위 5개 콘텐츠를 보여줍니다.
더보기 버튼을 클릭하시면 더 많은 관련자료를 살펴볼 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.