최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국영양식량학회지, v.23 no.2, 1994년, pp.298 - 302
정현숙 (계명전문대학 식품영양과)
This study is carried out in order to investigate to the physical property of Castella. The material is 19 kinds of Castella on the market in Kyushu area.As an result of the sensory evaluation for Castella, it could be classified into 3 types ; a) high grade, C) low grade, and B) midium ...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.