최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기생명과학회지 = Journal of life science, v.8 no.6 = no.31, 1998년, pp.648 - 653
정은탁 ((주)동원산업 식품연구소) , 박미연 (부경대학교 식품공학과) , 이은우 (부경대학교 식품공학과) , 박욱연 (강원전문대학 수산가공과) , 장동석 (부경대학교 식품공학과)
The development of natural food preservatives instead of chemical synthetic food preservatives is world wide inte-rest. Authors already investigated that cinnamon bark extract revealed antimicrobial activity against general spoilage microorganisms of food especially its acitivity was stronger agains...
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.