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미나리과 산채의 성분분석 및 육가공품에 대한 항산화 효과 - 참당귀.돌미나리.고수 -
Analysis of Umbelliferaeceae Wild Plants and Antioxidative Activity of Pork Meat Products Added with Wild Plants -Angelica gigas NAKAI., Ostericum sieboldii NAKAI. and Coriandrum sativum LINNAEUS.- 원문보기

한국조리과학회지 = Korean Journal of Food and Cookery Science, v.17 no.5, 2001년, pp.456 - 463  

허수진 (성신여자대학교 식품영양학과) ,  양미옥 (성신여자대학교 식품영양학과) ,  조은자 (성신여자대학교 식품영양학과)

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The proximate composition of 3 kinds of Umbelliferaeceae Wild Plants (Angelica gigas NAKAI., Ostericum sieboldii NAKAI. and Coriandrum sativum LINNAEUS) were analyzed and used for making pork sausages as a functional ingredient. In the proximate composition, crude protein content was the highest in ...

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문제 정의

  • 따라서 본 연구에서는 산채류 중 미나리과 산채류인 당귀, 돌미나리, 고수의 성분을 분석하고 산채의 함량을 달리 첨가하여 제조한 소시지의 항산화성을 검토하고자 하였다.
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