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NTIS 바로가기한국식품저장유통학회지 = Korean journal of food preservation, v.9 no.1, 2002년, pp.8 - 13
정천순 (강원대학교 식물응용과학부) , 이귀현 (강원대학교 농업공학부)
The effects of modified atmosphere (MA) storage far fresh red pepper and red bell pepper fruits were investigated with storing in high and few density polyethylene films (HDPE, LDPE) with various NaCl contents(0 g, 15 g, 20 g, 25 g). During the storage of pepper fruits, the weight loss, color change...
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"저장실험을 위한 포장재는 0.004 rrf의 포장 단위용량을 갖는 HDPE (두께 30 ㎛) 및 LDPE(두께 60 ㎛)의 두 종류를 사용하였다. 처리구별 MA 저장에 사용된 홍고추 및 홍 피망의 개체 수는 각 20개(평균 중량 484 g) 및 6개(평균 중량 566 g)였다.
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