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구기자 맥주의 물리적 특성 및 항산화 효과
Physical properties and antioxidant activities of Lycii fructus beer 원문보기

韓國食生活文化學會誌 = Journal of the Korean Society of Food Culture, v.18 no.6, 2003년, pp.569 - 574  

강명화 (호서대학교 자연과학부 식품영양) ,  최창숙 (호서대학교 자연과학부 식품영양) ,  정혜경 (호서대학교 자연과학부 식품영양)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

This study was conducted to investigate the effect of physical properties and antioxidant activities of the beer made by Lycii fructus for development of functional beer. Physical properties such as $Brix^{\circ}$, pH and hunter values were determined and compared with commercial beer. L(...

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문제 정의

  • 따라서, 본 연구에서는 구기자를 이용하여 맥주를 제조하였고, 구기자 맥주의 물리적 특성 및 항산화 효과를 조사하였다.
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참고문헌 (21)

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