최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기韓國營養學會誌 = The Korean journal of nutrition., v.37 no.4, 2004년, pp.310 - 315
이해영 (상지대학교 이공과대학 식품영양학과) , 양일선 (연세대학교 생활과학부 식품영양학전) , 강여화 (연세대학교 생활과학부 식품영양학전) , 김혜영 (연세대학교 생활과학부 식품영양학전공)
The purposes of this study were to: a) develop the quality assessment tool of Web-based Instruction (WBI) for nutrition education, b) evaluate the operated WBI (NutriZone) by this tool, and c) do the feasibility study about quality assessment tool for WBI by establishing the instruction and operatin...
* AI 자동 식별 결과로 적합하지 않은 문장이 있을 수 있으니, 이용에 유의하시기 바랍니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.