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나트륨 섭취량 추정을 위한 음식섭취빈도조사지와 Na Index를 이용한 간이음식섭취빈도조사지의 개발 및 타당성 검증에 관한 연구
Development and Evaluation of Validity of Dish Frequency Questionnaire (DFQ) and Short DFQ Using Na Index for Estimation of Habitual Sodium Intake 원문보기

대한지역사회영양학회지 = Korean journal of community nutrition, v.10 no.5, 2005년, pp.677 - 692  

손숙미 (가톨릭대학교 식품영양학과) ,  허귀엽 (제주대학교 의학과) ,  이홍섭 (제주대학교 의학과)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

The assessment of sodium intake is complex because of the variety and nature of dietary sodium. This study intended to develop a dish frequency questionnaire (DFQ) for estimating the habitual sodium intake and a short DFQ for screening subjects with high or low sodium intake. For DFQ112, one hundred...

주제어

참고문헌 (35)

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