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24시간 복제 음식물 중의 Fe, Cu, Zn 함량: 유도결합플라즈마-원자발광분광법에 의한 정량분석
Concentration of Fe, Cu, Zn in 24-hour Food Duplicate Samples: Quantitative Analysis by Inductively Coupled Plasma - Atomic Emission Spectrometry 원문보기

韓國環境保健學會誌 = Journal of environmental health sciences, v.33 no.5 = no.98, 2007년, pp.397 - 402  

백종민 (부산가톨릭대학교 응용과학대학 산업보건학과) ,  문찬석 (부산가톨릭대학교 응용과학대학 산업보건학과)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

The present study was initiated to examine the measures of dietary intake of Fe, Cu and Zn. The food duplicate samples were collected in Busan and its neighboring area, from the 69 middle-aged women (healthy non-smoking, mostly house wives), who provided informed consent. The samples were wet ashed ...

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문제 정의

  • 경구섭취의 수준을 알아보았다. 그리고 국내외의 위해 기준과의 차이를 비교하고, 이들 원소에 대한 국내 일반인의 섭취수준이 적합한지에 대한 검토를 하였다.
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참고문헌 (26)

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