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NTIS 바로가기韓國環境保健學會誌 = Journal of environmental health sciences, v.33 no.5 = no.98, 2007년, pp.403 - 407
장재선 (가천의과학대학교 식품영양학과) , 이혜정 (가천의과학대학교 식품영양학과) , 오보영 (인천광역시 보건환경연구원) , 이제만 (인천광역시 보건환경연구원) , 고종명 (인천광역시 보건환경연구원) , 김용희 (인천광역시 보건환경연구원)
The inhibitory effect of the food processing agent on growth of Escherichia coli O157:H7, Salmonella Enteritidis, and Listeria monocytogenes was performed with organic acid, and combination of citric acid, acetic acid, propionic acid and vanillic acid. The minimun inhibitory concentration(MIC) of pr...
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Manoj Kumar Mohan Nair, Hanem Aborelezz, Thomas hoagland and kumar venkitanarayanan : Antibacterial effect and monocaprylin on Escherichia coli O157:H7 in apple juice. Journal of Food Protection, 68(9), 1895-1899, 2005
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