최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기생명과학회지 = Journal of life science, v.17 no.12 = no.92, 2007년, pp.1622 - 1626
김상욱 (부산대학교 생명자원과학대학 생명자원과학부) , 정지혜 (부산대학교 생명자원과학대학 생명자원과학부) , 도경탁 (충북대학교 축산학과) , 김관석 (충북대학교 축산학과) , 도창희 (충남대학교 농업생명대학 동물자원학부) , 박준규 (경상남도 축산진흥연구소) , 주영국 (경상남도 축산진흥연구소) , 김태숙 (경상남도 축산진흥연구소) , 최봉환 (농촌진흥청 축산연구소) , 김태헌 (농촌진흥청 국제기술협력과) , 송기덕 (미국국립보건원) , 조병욱 (부산대학교 생명자원과학대학 생명자원과학부)
This study was conducted to identify useful single nucleotide polymorphisms (SNPs) and determine their association with economically important traits in pig population. Four candidate gene analyses have identified important chromosomal regions and major genes associcated whit economic traits of the ...
* AI 자동 식별 결과로 적합하지 않은 문장이 있을 수 있으니, 이용에 유의하시기 바랍니다.
Fahrenkrug, S. C., T. P. L. Smith, G. A. Rohrer and J. W. Keele. 2002. Single nucleotide polymorphism (SNP) discovery in porcine expressed genes. Animal Genetics 33, 186-195
Fujii, J., K. Otsu, F. Zorzato, L. S. de, V. K. Khanna, J. E. Weiler, P. J. O'Brien and D. H. MacLennan. 1991. Identification of a mutation in porcine ryanodine receptor associated with malignant hyperthermia. Science 253, 448-451
Jungerius, B. J., A. P. Rattink, R. P. Crooijmans, J. J. Poel, B. A. Oost, M. F. Pas and M. A. Groenen. 2003. Development of a single nucleotide polymorphism map of porcine chromosome 2. Anim. Genet. 34, 429-437
Kim, J. J., M. F. Rothschild, J. Beever, S. Rodriguez-Zas and J. C. Dekkers. 2005. Joint analysis of two breed cross populations in pigs to improve detection and characterization of quantitative trait loci. J. Anim. Sci. 83, 1229-1240
Kim, T. H., K. S. Kim, B. H. Choi, D. H. Yoon, G. W. Jang, K. T. Lee, H. Y. Chung, H. Y. Lee, H. S. Park and J. W. Lee. 2005. Genetic structure of pig breeds from Korea and China using microsatellite loci analysis. J. Anim. Sci. 83, 2255-2263
Kollers, S., K. Megy and D. Rocha. 2005. Analysis of public single nucleotide polymorphisms in commercial pig populations. Animal Genetics 36, 426-431
Le, R. P., J. Naveau, J. M. Elsen and P. Sellier. 1990. Evidence for a new major gene influencing meat quality in pigs. Genet. Res. 55, 33-40
Malek, M., J. C. Dekkers, H. K. Lee, T. J. Baas, K. Prusa, E. Huff-Lonergan and M. F. Rothschild. 2001, A molecular genome scan analysis to identify chromosomal regions influencing economic traits in the pig. II. Meat and muscle composition. Mamm. Genome 12, 637-645
Meyers, S. N., M. B. Rogatcheva, D. M. Larkin, M. Yerle, D. Milan, R. J. Hawken, L. B. Schook and J. E. Beever. 2005. Piggy-BACing the human genome II. A high-resolution, physically anchored, comparative map of the porcine autosomes. Genomics 86, 739-752
Park, K. G., K. S. Park, M. J. Kim, H. S. Kim, Y. S. Suh, J. D. Ahn, K. K. Park, Y. C. Chang and I. K. Lee. 2004. Relationship between serum adiponectin and leptin concentrations and body fat distribution. Diabetes Res. Clin. Pract. 63, 135-142
Van, D. S. H., G. F. W. Prall and G. S. Plastow. 2005. Application of genomics in the pork industry. Journal of Animal Science 83, E1-E8
Van, W. H. J., B. Dibbits, E. E. Baron, A. D. Brings, B. Harlizius, M. A. Groenen, E. F. Knol and H. Bovenhuis. 2006. Identification of quantitative trait loci for carcass composition and pork quality traits in a commercial finishing cross. J. Anim. Sci. 84, 789-799
Wimmers, K., I. Fiedler, T. Hardge, E. Murani, K. Schellander and S. Ponsuksili. 2006. QTL for microstructural and biophysical muscle properties and body composition in pigs. BMC Genet. 9, 7-15
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
출판사/학술단체 등이 한시적으로 특별한 프로모션 또는 일정기간 경과 후 접근을 허용하여, 출판사/학술단체 등의 사이트에서 이용 가능한 논문
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.