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NTIS 바로가기한국동물자원과학회지 = Journal of animal science and technology, v.49 no.6, 2007년, pp.801 - 818
장선식 (농촌진흥청 축산과학원) , 오영균 (농촌진흥청 축산과학원) , 김경훈 (농촌진흥청 축산과학원) , 홍성구 (농촌진흥청 축산과학원) , 권응기 (농촌진흥청 축산과학원) , 조영무 (농촌진흥청 축산과학원) , 조원모 (농촌진흥청 축산과학원) , 은정식 (Cj주식회사) , 이상철 (농림부) , 최성호 (충북대학교) , 송만강 (충북대학교)
This study was carried out to determine the effects of processing methods of barley as a proper source of grain in diets of Hanwoo on fermentation pattern in the rumen fluid and digestibility of the diets, the growth performance and carcass characteristics of Hanwoo. The degree of ruminal pH change ...
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