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NTIS 바로가기생명과학회지 = Journal of life science, v.18 no.6 = no.98, 2008년, pp.770 - 775
김상욱 (부산대학교 생명자원과학대학 생명자원과학부) , 이미랑 (부산대학교 생명자원과학대학 생명자원과학부) , 강한석 (부산대학교 생명자원과학대학 생명자원과학부) , 김선구 (부산대학교 생명자원과학대학 생명자원과학부) , 신택순 (부산대학교 생명자원과학대학 생명자원과학부) , 이홍구 (부산대학교 생명자원과학대학 생명자원과학부) , 전해열 (부산대학교 생명자원과학대학 생명자원과학부) , 김관석 (충북대학교 축산학과) , 도창희 (충남대학교 동물자원과학부) , 최봉환 (농촌진흥청 국제기술협력과) , 김태헌 (농촌진흥청 국제기술협력과) , 조병욱 (부산대학교 생명자원과학대학 생명자원과학부)
Several studies reported quantitative trait loci (QTL) for meat quality on porcine chromosome 2. For application of the chromosomal information to pig industry through using DNA technology, single nucleotide polymorphism (SNP) markers are developed by comparative re-sequencing of polymerase chain re...
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