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NTIS 바로가기한국식품저장유통학회지 = Korean journal of food preservation, v.18 no.2, 2011년, pp.208 - 211
김소미 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부) , 김영미 (제주대학교 아열대열대생물 유전자 은행센터) , 김민영 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부) , 이도승 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부) , 김재훈 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부) , 박세필 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부) , 류기중 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부) , 이동선 (제주대학교 생명자원과학대학 생명공학부)
Limonoids are abundant as bitter taste in citrus fruit and other plants. Interestingly. limonoid UDP-glucosyltransferase (LUGT) effectively ameliorates the bitterness from limonoid. The high level of LUGT expression in Escherichia coli can result in the formation of insoluble aggregates known as inc...
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