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NTIS 바로가기한국동물자원과학회지 = Journal of animal science and technology, v.54 no.1, 2012년, pp.51 - 58
장용설 (축산물품질평가원) , 최장근 (강원대학교 동물생명과학대학) , 이정우 (축산물품질평가원) , 곽돈규 (축산물품질평가원) , 성철완 (축산물품질평가원) , 안준상 (강원대학교 동물생명과학대학) , 박병기 (농협사료 사료기술연구소) , 이종인 (강원대학교 농업생명과학대학) , 신종서 (강원대학교 동물생명과학대학)
The purposes of the study were to examine the changes in carcass traits and surface meat color, and cortisol concentration by different altitudes and shipping distances for steer and cow. The experimental animals were shipped from Kangwondo, Kyunggido, Choongchungdo, and Kyungsangdo to Wonju LPC. Th...
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