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NTIS 바로가기Culinary science & hospitality research = 한국조리학회지, v.24 no.5, 2018년, pp.123 - 130
이진욱 (경희대학교 대학원 조리외식경영학과) , 윤혜현 (경희대학교 조리외식경영학과)
The objective of this study was to investigate the quality characteristics of decaffeinated coffee according to different caffeine extraction solvents and roasting conditions. Washed regular coffee, Swiss Water Process decaffeinated coffee, supercritical
관광연구저널 최성일 30 2 117
Journal of Food Science Choo, E. 82 9 2177 10.1111/1750-3841.13836
Journal of Sensory Studies Di Donfrancesco, B. 29 301 10.1111/joss.12104
한국외식산업학회지 김수진 13 4 333 10.22509/kfsa.2017.13.4.023
Culinary Science & Hospitality Research Lee, H. W. 6 3 343
한국식품영양과학회지 이문조 42 2 255
Tropical Plant Biology Mazzafera, P. 2 2 63 10.1007/s12042-009-9032-7
AIChE Journal Pecker, H. 38 5 761 10.1002/aic.690380513
Critical Reviews in Food Science & Nutrition Ramalakshmi, K. 39 5 441 10.1080/10408699991279231
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