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[국내논문] 국내산 두류 품종에 대한 품질 분석
Qualities Analysis of Domestic Soybean Cultivars 원문보기

한국식품영양학회지 = The Korean journal of food and nutrition, v.33 no.6, 2020년, pp.666 - 671  

유광원 (한국교통대학교 식품영양학 전공) ,  배윤정 (한국교통대학교 식품영양학 전공) ,  배유정 (한국교통대학교 식품영양학과) ,  주가영 (한국교통대학교 식품영양학과) ,  김채영 (한국교통대학교 식품영양학과) ,  윤지혜 (한국교통대학교 산학협력단) ,  이경행 (한국교통대학교 식품영양학 전공)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

To analyze the quality characteristics of soybean (Glycine max), the approximate analysis, physical properties, mineral and free sugar content of domestic soybean cultivars were analyzed. The moisture content was about 9.15~11.84%. The fat content of Cheonga, Taekwang, and Jinpung cultivars were 17....

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참고문헌 (17)

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