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50세 이상 한국인의 칼슘 섭취에 기여하는 주요 급원 식품군 및 급원 음식 분석: 2015-2019년 국민건강영양조사 자료를 이용하여
Calcium Intake and Its Major Food Groups and Dish Groups in Korean Adults Aged 50 Years or Older: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2015-2019 원문보기

韓國食生活文化學會誌 = Journal of the Korean Society of Food Culture, v.36 no.6, 2021년, pp.595 - 606  

정예승 (이화여자대학교 식품영양학과) ,  오지은 (이화여자대학교 신산업융합대학) ,  조미숙 (이화여자대학교 식품영양학과) ,  김유리 (이화여자대학교 식품영양학과)

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Unhealthy dietary behavior such as insufficient calcium intake can be one of risk factors of osteoporosis and chronic diseases in older people. This study evaluated the recent trends in dietary calcium intake and the food source in Korean adults aged 50 years or older using the Korea National Health...

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