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NTIS 바로가기한국콘텐츠학회논문지 = The Journal of the Korea Contents Association, v.21 no.8, 2021년, pp.177 - 183
This empirical study aims to find the factors to affect purchasing dairy products between the expert group and consumer group and also find the difference between the groups and the reasons, using AHP. Based on the results of the previous studies, four main factors were selected and they are product...
Ministry of Food, Agriculture and Light Industry of Mongolia, 2018.
김진학, 우유 대리점의 수익성 증대 방안에 관한 연구, 한양대학교, 석사학위논문, 2017.
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박성노, 정중재, 김용정, "AHP 기법을 이용한 코스메틱 제조기업의 원료공급업체 선정요인 연구," 한국물류학회지, 제25권, 제3호, pp.91-103, 2015.
신혜란, 음료선택동기에 따른 음료선택행동과 음료선호도, 세종대학교, 석사학위논문, 2009.
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B. Hysen, V. Mensur, G. Muje, M. Hajrip, G. Halim, M. Iliriana, and B. Njazi, "Analysis of consumer behaviour in regard to dairy products in Kosovo," Journal of Agricultural Research, Vol.46, No.3, pp.311-320, 2008.
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