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NTIS 바로가기Journal of mushrooms = 한국버섯학회지, v.19 no.3, 2021년, pp.256 - 259
김민식 (농촌진흥청 국립원예특작과학원 버섯과) , 장갑열 (농촌진흥청 국립원예특작과학원 버섯과) , 이윤상 (농촌진흥청 국립원예특작과학원 버섯과) , 오민지 (농촌진흥청 국립원예특작과학원 버섯과) , 임지훈 (농촌진흥청 국립원예특작과학원 버섯과) , 오연이 (농촌진흥청 국립원예특작과학원 버섯과)
Currently, button mushroom, Agaricus bisporus is one of the most consumed mushroom in the world. However, despite of its importance in food market, molecular genetic modification method for breeding of A. bisporus is not well established. In this study, we optimized yield of A. bisporus protoplast w...
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