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LC-MS/MS를 이용한 농산물 중 Dichlobentiazox 시험법 개발 및 검증
Determination and Validation of an Analytical Method for Dichlobentiazox in Agricultural Products with LC-MS/MS 원문보기

한국환경농학회지 = Korean journal of environmental agriculture, v.40 no.2, 2021년, pp.108 - 117  

구선영 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  이한솔 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  박지수 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  이수정 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  신혜선 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  강성은 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  정윤미 (식품의약품안전처 광주지방식품의약품안전청 유해물질분석과) ,  최하나 (식품의약품안전처 광주지방식품의약품안전청 유해물질분석과) ,  윤상순 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  정용현 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  윤혜정 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

BACKGROUND: Dichlobentiazox is a newly registered pesticide in Korea as a triazole fungicide and requires establishment of an official analysis method for the safety management. Therefore, the aim of this study was to determine the residual analysis method of dichlobentiazox for the five representat...

주제어

참고문헌 (15)

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