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[국내논문] 수박(Citrullus vulgaris Schrad)분말을 첨가한 쿠키의 품질특성 및 관능적 특성
Quality Characteristics and Consumer Acceptability of Cookies Supplemented with Watermelon (Citrullus vulgaris Schrad) Powder 원문보기

韓國食生活文化學會誌 = Journal of the Korean Society of Food Culture, v.37 no.1, 2022년, pp.73 - 80  

옥지예 (이화여자대학교 식품영양학과) ,  오지은 (이화여자대학교 신산업융합대학) ,  강남이 (을지대학교 식품영양학과) ,  조미숙 (이화여자대학교 식품영양학과)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

The purpose of this study was to evaluate cookies prepared with five different quantities (0, 5, 10, 15, and 20%) of watermelon powder (WP). This study analyzed quality characteristics, consumer liking, and CATA (check-all-that-apply) of the samples. The density and pH of the cookie dough and the L-...

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참고문헌 (27)

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