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광주지역 내 유통 중인 반려동물 사료·간식의 미생물 오염도 및 식품첨가물 사용실태 조사
Investigation of microbial contamination and use of food additives for pet foods in Gwangju, Korea 원문보기

韓國家畜衛生學會誌 = Korean journal of veterinary service, v.45 no.3, 2022년, pp.155 - 164  

임대웅 (광주광역시보건환경연구원) ,  김지연 (광주광역시보건환경연구원) ,  안아진 (광주광역시보건환경연구원) ,  박지영 (광주광역시보건환경연구원) ,  정하진 (광주광역시보건환경연구원) ,  곽진주 (광주광역시보건환경연구원) ,  서두리 (광주광역시보건환경연구원) ,  이재기 (광주광역시보건환경연구원) ,  장미선 (광주광역시보건환경연구원) ,  지태경 (광주광역시보건환경연구원) ,  김용환 (광주광역시보건환경연구원)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

This study was conducted for safety evaluation on 130 pet food products, which are distributed in Gwangju, South Korea. The microbial contamination part and the usage of food additives part were mainly investigated. The five microorganisms that we tested were total viable cell counts (TVC), Coliform...

주제어

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