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충청지역 대학생의 가정간편식 섭취 실태 및 섭취 정도에 따른 식사의 질 평가
Home Meal Replacement Use and Dietary Quality according to Its Use Frequency among University Students in Chungcheong Area 원문보기

한국식품영양학회지 = The Korean journal of food and nutrition, v.36 no.4, 2023년, pp.253 - 263  

황다윤 (국립한국교통대학교 식품영양학전공) ,  정세빈 (국립한국교통대학교 식품영양학전공) ,  강지원 (국립한국교통대학교 식품영양학전공) ,  최인영 (국립공주대학교 식품영양학과) ,  김미현 (국립공주대학교 식품영양학과) ,  최미경 (국립공주대학교 식품영양학과) ,  배윤정 (국립한국교통대학교 식품영양학전공)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

The purpose of this study was to analyse factors related to Home Meal Replacement (HMR) use among university students and to determine the dietary quality according to its consumption. A survey on the consumption of HMR and Nutrition Quotient (NQ) was conducted from September to November 2021. The s...

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참고문헌 (22)

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