$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

[해외논문] Threonine Needs of Finishing Broilers: Growth, Carcass, and Economic Responses 원문보기

The Journal of applied poultry research, v.8 no.2, 1999년, pp.160 - 169  

Kidd, M.T. (Nutri-Quest, Inc.) ,  Lerner, S.P. (British United Turkey of America) ,  Allard, J.P. (O. K. Industries, Inc.) ,  Rao, S.K. (Choctaw Maid Farms, Inc.) ,  Halley, J.T. (Wayne Farms)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

Abstract Marginal dietary deficiencies of threonine, the third limiting amino acid in broilers, may result in economic losses from increased feed conversion and reduced breast meat accretion. It is important, therefore, to meet the minimum dietary threonine level needed in a broiler diet. Few studi...

Keyword

참고문헌 (17)

  1. National Research Council 1994 Nutrient Requirements of Poultry 

  2. Thomas, O.P., M.T. Farran, and C.B. Tamplin, 1992. Broiler nutrition update. Pages 45-53 in: Proc. Maryland Nutr. Conf., Baltimore, MD. 

  3. Thomas, O.P., T.A. Shellem, M. Sprague, and H.G. Kharlakian, 1995. Amino acid requirements during the withdrawal period. Pages 71-75 in: Proc. Maryland Nutr. Conf., Baltimore, MD. 

  4. Kharlakian, H.G., T.A. Shellem, and O.P. Thomas, 1996. Lysine, methionine, and threonine requirements in broilers during the withdrawal period. Pages 53-63 in: Proc. Maryland Nutr. Conf., Baltimore, MD. 

  5. Poultry Sci. Webel 75 1253 1996 10.3382/ps.0751253 Digestible threonine requirement of broiler chickens during the period three to six and six to eight weeks posthatching 

  6. National Feed Ingredients Association 3 71 1991 Supplemented amino acids (methionine and lysine) 

  7. Poultry Sci. Zhang 75 514 1996 10.3382/ps.0750514 Effects of overprocessing on the nutritional quality of peanut meal 

  8. J. Appl. Poultry Res. Kidd 7 351 1998 10.1093/japr/7.4.351 Varying lysine levels in starter and grower-finisher diets affect broiler performance and carcass traits 

  9. SAS Institute 1991 SAS User's Guide: Statistics 

  10. Data from the current study, in addition to industry averages for performance and cost [11], were incorporated into a Market Weight Economics model (British United Turkeys of America) to predict profitability. 

  11. Lerner, S.P., Route 60 West, Lewisburg, WV 24901. Personal communication. 

  12. Agribiol. Res. Heger 49 257 1996 Effects of dietary glycine and serine on starting broiler chick performance as influenced by dietary crude protein levels 

  13. Arch. Geflgelkd. Schutte 61 43 1997 Requirement of young broiler chicks for glycine and serine 

  14. Poultry Sci. Robbins 66 1531 1987 10.3382/ps.0661531 Threonine requirement of the broiler chick as affected by protein level and source 

  15. J. Appl. Poultry Res. Kidd 6 362 1997 10.1093/japr/6.4.362 Threonine responses in commercial broilers at 30 to 42 days 

  16. Poultry Sci. Dorfman 72 37 1993 10.3382/ps.0720037 Searching for significance: The perils of excluding pseudo-outliers 

  17. Poultry Sci. Kidd 76 608 1997 10.1093/ps/76.4.608 Dietary interactions between lysine and threonine in broilers 

활용도 분석정보

상세보기
다운로드
내보내기

활용도 Top5 논문

해당 논문의 주제분야에서 활용도가 높은 상위 5개 콘텐츠를 보여줍니다.
더보기 버튼을 클릭하시면 더 많은 관련자료를 살펴볼 수 있습니다.

관련 콘텐츠

오픈액세스(OA) 유형

GOLD(Hybrid)

저자가 APC(Article Processing Charge)를 지불한 논문에 한하여 자유로운 이용이 가능한, hybrid 저널에 출판된 논문

저작권 관리 안내
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로