$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Mixture for reddening meat products 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/318
출원번호 US-0937801 (2002-02-01)
우선권정보 DE-0013437 (1999-03-25)
국제출원번호 PCT/EP00/02421 (2000-03-18)
국제공개번호 WO00/57728 (2000-10-05)
발명자 / 주소
  • Gehring, Udo
  • Pohnl, Helmut
출원인 / 주소
  • Karl Muller GmbH & Co.
대리인 / 주소
    Fulbright & Jaworski L.L.P.
인용정보 피인용 횟수 : 11  인용 특허 : 2

초록

The invention relates to a mixture for reddening meat products, notably sausages cooked in water, which for each 1 kg of meat or sausage meat contains between 1×108and 5×1010germs of a nitrate-reducing microorganism suitable for use in food products, as well as between 10 and 2000 g, in relation to

대표청구항

1. A process to redden meat products, comprising the steps of adding to a seasoned but nitrite-free meat or sausage preparation, a nitrate-reducing microorganism of the genus Staphylococcus, Micrococcus, Halomonas or Paracoccus that can be safely used in foodstuff, in a quantity of 1×108to 5×1010cel

이 특허에 인용된 특허 (2)

  1. Kim Cheryl K., Nitrite formation in beef mixed vegetable juice: isolation of nitrite-resistant bacteria which have nitrate reductase activity.
  2. Gryczka Alfred J. (Sarasota FL) Shah Ramesh B. (Bradenton FL), Process for the treatment of meat with compositions including Micrococcus varians and a lactic acid producing.

이 특허를 인용한 특허 (11)

  1. Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip; Pockat, Gregory Robert; Schell, Thomas Andrew; Berbert, Otacilio Teixeira; Michaud, Ryan Arthur; Mengel, Matthew LeRoy; Latreille, Douglas Mark, Method for distributing a myoglobin-containing food product.
  2. Pockat, Gregory Robert; Schell, Thomas Andrew; Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip; Berbert, Otacilio Teixeira, Myoglobin blooming agent containing shrink films, packages and methods for packaging.
  3. Pockat, Gregory Robert; Schell, Thomas Andrew; Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip; Berbert, Otacilio Teixeira, Myoglobin blooming agent containing shrink films, packages and methods for packaging.
  4. Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip, Packaging articles, films and methods that promote or preserve the desirable color of meat.
  5. Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip, Packaging articles, films and methods that promote or preserve the desirable color of meat.
  6. Mengel, Matthew LeRoy; Latreille, Douglas Mark; Siegel, Dan G., Packaging inserts with myoglobin blooming agents, packages and methods of packaging.
  7. Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip, Packaging method that causes and maintains the preferred red color of fresh meat.
  8. Nelson, Kevin Philip; Siegel, Dan G, Process for introducing an additive into a polymer melt.
  9. Nelson, Kevin Philip; Siegel, Dan G., Process for introducing an additive into a polymer melt.
  10. Nissen, Carina; Seibert, Tim Martin, Two-phase fermentation of Staphylococcus increases nitrate reductase activity.
  11. Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip; Michaud, Ryan Arthur, Webs with synergists that promote or preserve the desirable color of meat.

문의처: helpdesk@kisti.re.kr전화: 080-969-4114

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로