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NTIS 바로가기주관연구기관 | 한국식품개발연구원 Korea Food Research Institute |
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발행국가 | 대한민국 |
언어 | 한국어 |
발행년월 | 2000-08 |
주관부처 | 농림부 Ministry of Agriculture and Forestry |
등록번호 | TRKO200500002828 |
DB 구축일자 | 2013-04-18 |
Ⅲ. 연구개발 내용 및 범위
1. 물벼의 제현율 측정기술 개발
2. 생산자 단위의 중형 산물 건조, 저장시설 개발
3. 현미의 품온조정을 통한 가공기술 개발
4. “씻지않은 쌀” 제조 설비의 국산화 및 실용화 기술 개발
5. 쌀의 식미기준 수식화 및 한국형 식미판정시스템 개발
Ⅲ. Contents and Scope
1. Development of techniques for measuring brown rice recovery of paddy
2. Development of drying and storage facility for rough rice in farmhouse
3. Development of processing techniques for temperature controlled brown rice
4. Studies on the development and commerci
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