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NTIS 바로가기주관연구기관 | 중앙대학교 산학협력단 |
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연구책임자 | 박기환 |
참여연구자 | 양혜영 , 김정연 , 차지연 |
보고서유형 | 최종보고서 |
발행국가 | 대한민국 |
언어 | 한국어 |
발행년월 | 2006-09 |
과제시작연도 | 2006 |
주관부처 | 보건복지부 |
과제관리전문기관 | 한국보건산업진흥원 Korea Health Industry Development Institute |
등록번호 | TRKO200700007746 |
과제고유번호 | 1460003253 |
사업명 | 보건의료기술연구개발(기금) |
DB 구축일자 | 2013-04-18 |
키워드 | 유럽연합.식품안전.관리체계.식품법.법령통일.european union.food safety.management system.food law.harmonization of regulations. |
The objective of this study was to propose the guidelines for the improvement of food safety control system in Korea by analyzing the recent change of European food hygiene regulation package.
The contents of food hygiene regulations were reviewed and the effects of BSE and dioxin Incident on foo
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