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[학위논문] HPLC에 의한 단백질 분획의 분자량 고찰
STUDY ON THE MOLECULAR WEIGHTS OF GINSENG PROTEINS BY HPLC 원문보기


김현림 (梨花女子大學校 大學院 약학과 국내석사)

초록
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인삼을 추출·정제하여 항방사선작용이 있는 단백질분획으로부터, 전단백질과 subunit polypeptide를 Thin Layer Chromatography로 확인하고, High Performance Liquid Chromatography를 이용하여 그들의 분자량을 측정하였다. 즉, 인삼단백질의 정제를 위하여, Ammonium sulfate fractionation, CM - cellulose ...

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Ginseng proteins were extracted and partially purified by the methods of ammonium sulfate fractionation, CM-cellulose column chromatography, heat inactivation and Sephadex G-75 column chromatography. The final three fractions obtained (G-I G-Ⅱ and G-Ⅲ) were subjected to Thin Layer Chromatography and...

Keyword

#HPLC 단백질 분획 분자량 고찰 

학위논문 정보

저자 김현림
학위수여기관 梨花女子大學校 大學院
학위구분 국내석사
학과 약학과
발행연도 1984
총페이지 35p.
키워드 HPLC 단백질 분획 분자량 고찰
언어 kor
원문 URL http://www.riss.kr/link?id=T3723434&outLink=K
정보원 한국교육학술정보원

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