최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기Antimicrobial and bactericidal activities effect of korean red ginseng extracts was investigated. Minimal inhibitory concentration of korean red ginseng extracts against 9 well known strains of diarrhoeal disease bacteria such as the Gram positive and Gram negative bacteria was determined at 37℃. Th...
저자 | 최용식 |
---|---|
학위수여기관 | 東亞大學校 大學院 |
학위구분 | 국내석사 |
학과 | 농화학과 |
발행연도 | 1996 |
총페이지 | 45p. |
키워드 | 식중독 유발균 홍삼성분 향균 |
언어 | kor |
원문 URL | http://www.riss.kr/link?id=T8160264&outLink=K |
정보원 | 한국교육학술정보원 |
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.