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Optimization of Microwave-assisted Extraction for Phenolic Compounds from Chinese Quince by Response Surface Methodology : 반응표면분석법을 이용한 모과의 폴리페놀 성분 에 대한 마이크로파 추출공정의 최적화 원문보기


Teng, Hui (경북대학교 대학원 응용생명과학부 식품공학전공 국내석사)

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Abundant phenolic compounds such as phenolic acids, flavonoids were found in Chinese quince, in quantity about 4 times higher than that found in other quince fruit and 20 times higher than that found in apple. Because of that, it possesses high antioxidant ability, anti-inflammatory capacity, antial...

주제어

#optimization response surface methodology microwave-assisted extraction phenolic compound Chinese quince 

학위논문 정보

저자 Teng, Hui
학위수여기관 경북대학교 대학원
학위구분 국내석사
학과 응용생명과학부 식품공학전공
발행연도 2010
총페이지 40 p.
키워드 optimization response surface methodology microwave-assisted extraction phenolic compound Chinese quince
언어 eng
원문 URL http://www.riss.kr/link?id=T12172189&outLink=K
정보원 한국교육학술정보원
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