자화수는 자기장을 통과한 물이다. 이는 설치비용이 저렴하고 에너지 요구 사항이 없는 친환경적인 물이다. 그러나, 물에서 자력의 영향은 논란의 대상이다. 많은 주장은 자화수가 수확량 증진, 건강상의 이익, pH의 변화, 수분 장력 감소 및 증가 된 시멘트의 압축 및 인장 강도 등을 제공한다고 말한다. 또 다른 과학 저널과 연구에서 자화수는 아무런 효과가 없고, 최근 성과를 재현 할 수 없었다고 주장한다. 자화수 처리의 효과를 명확히 하기 위해서 실험이 필요하다. 따라서 본 연구는 낙농 젖소 생산과 식물 생장에 자화수 적용의 효과에 대하여 연구하였다. 식물생장에 자화수의 효과를 알아보기 위하여, 가지와 인삼에 지하수, 수돗물, 그리고 자화수 이렇게 총 3가지의 물을 사용하였다. 식물의 성장은 다른 물과 자화수의 효과를 비교하기 위해 식물 일부분의 길이의 주기적인 측정에 의해 분석 하였다. 이후, 낙농의 품질 향상에 자화수의 효과를 조사하기 위하여, 자화수를 젖소의 식수로 사용하였다. 이 낙농장의 연구에서, 자화수 영향을 조사하기 위하여 체세포 감소와 유제품 속 지방함유량을 분석하였다. 성장하는 식물의 실험결과, 자화수가 생산성을 향상시킬 수 있음을 보여준다. 식물의 성장에 있어서 발아 과정에서 자화수를 먹은 식물이 그렇지 않은 식물보다 더욱 신속하게 성장했고, 뿌리와 식물 높이 또한 더 크게 성장 하였다. 특히 유제품 우유 생산에서 자화수를 동물에게 공급함으로써, 지속적인 우유생산을 위한 부가가치를 제공할 수 있다는 것을 확인하였다. 자화수 처리는 기계적 불순물과 스케일 형성 염 및 이온에 그리고 물리적, 화학적 과정의 용해 및 ...
자화수는 자기장을 통과한 물이다. 이는 설치비용이 저렴하고 에너지 요구 사항이 없는 친환경적인 물이다. 그러나, 물에서 자력의 영향은 논란의 대상이다. 많은 주장은 자화수가 수확량 증진, 건강상의 이익, pH의 변화, 수분 장력 감소 및 증가 된 시멘트의 압축 및 인장 강도 등을 제공한다고 말한다. 또 다른 과학 저널과 연구에서 자화수는 아무런 효과가 없고, 최근 성과를 재현 할 수 없었다고 주장한다. 자화수 처리의 효과를 명확히 하기 위해서 실험이 필요하다. 따라서 본 연구는 낙농 젖소 생산과 식물 생장에 자화수 적용의 효과에 대하여 연구하였다. 식물생장에 자화수의 효과를 알아보기 위하여, 가지와 인삼에 지하수, 수돗물, 그리고 자화수 이렇게 총 3가지의 물을 사용하였다. 식물의 성장은 다른 물과 자화수의 효과를 비교하기 위해 식물 일부분의 길이의 주기적인 측정에 의해 분석 하였다. 이후, 낙농의 품질 향상에 자화수의 효과를 조사하기 위하여, 자화수를 젖소의 식수로 사용하였다. 이 낙농장의 연구에서, 자화수 영향을 조사하기 위하여 체세포 감소와 유제품 속 지방함유량을 분석하였다. 성장하는 식물의 실험결과, 자화수가 생산성을 향상시킬 수 있음을 보여준다. 식물의 성장에 있어서 발아 과정에서 자화수를 먹은 식물이 그렇지 않은 식물보다 더욱 신속하게 성장했고, 뿌리와 식물 높이 또한 더 크게 성장 하였다. 특히 유제품 우유 생산에서 자화수를 동물에게 공급함으로써, 지속적인 우유생산을 위한 부가가치를 제공할 수 있다는 것을 확인하였다. 자화수 처리는 기계적 불순물과 스케일 형성 염 및 이온에 그리고 물리적, 화학적 과정의 용해 및 결정화 등에 영향을 미친다.
자화수는 자기장을 통과한 물이다. 이는 설치비용이 저렴하고 에너지 요구 사항이 없는 친환경적인 물이다. 그러나, 물에서 자력의 영향은 논란의 대상이다. 많은 주장은 자화수가 수확량 증진, 건강상의 이익, pH의 변화, 수분 장력 감소 및 증가 된 시멘트의 압축 및 인장 강도 등을 제공한다고 말한다. 또 다른 과학 저널과 연구에서 자화수는 아무런 효과가 없고, 최근 성과를 재현 할 수 없었다고 주장한다. 자화수 처리의 효과를 명확히 하기 위해서 실험이 필요하다. 따라서 본 연구는 낙농 젖소 생산과 식물 생장에 자화수 적용의 효과에 대하여 연구하였다. 식물생장에 자화수의 효과를 알아보기 위하여, 가지와 인삼에 지하수, 수돗물, 그리고 자화수 이렇게 총 3가지의 물을 사용하였다. 식물의 성장은 다른 물과 자화수의 효과를 비교하기 위해 식물 일부분의 길이의 주기적인 측정에 의해 분석 하였다. 이후, 낙농의 품질 향상에 자화수의 효과를 조사하기 위하여, 자화수를 젖소의 식수로 사용하였다. 이 낙농장의 연구에서, 자화수 영향을 조사하기 위하여 체세포 감소와 유제품 속 지방함유량을 분석하였다. 성장하는 식물의 실험결과, 자화수가 생산성을 향상시킬 수 있음을 보여준다. 식물의 성장에 있어서 발아 과정에서 자화수를 먹은 식물이 그렇지 않은 식물보다 더욱 신속하게 성장했고, 뿌리와 식물 높이 또한 더 크게 성장 하였다. 특히 유제품 우유 생산에서 자화수를 동물에게 공급함으로써, 지속적인 우유생산을 위한 부가가치를 제공할 수 있다는 것을 확인하였다. 자화수 처리는 기계적 불순물과 스케일 형성 염 및 이온에 그리고 물리적, 화학적 과정의 용해 및 결정화 등에 영향을 미친다.
Magnetic water can be produced by passing water through a magnetic field. When a magnetic field is applied to water the molecular structure becomes more stable and the ability to form hydrogen bonds is enhanced. It is an inexpensive, environmentally friendly water treatment that has small installati...
Magnetic water can be produced by passing water through a magnetic field. When a magnetic field is applied to water the molecular structure becomes more stable and the ability to form hydrogen bonds is enhanced. It is an inexpensive, environmentally friendly water treatment that has small installation fees and no energy requirements. The effects of magnetism on water, however, are the subject of controversial debate. Many researches claim magnetized water increased crop yield, induced seed germination, benefit the health of livestock, reduced the water tension and increased cement compressive and tensile strength. Other scientific journals and research claim that magnetizing water has no effect and the current successes have not been able to be reproduced. To clarify the effectiveness of magnetic water treatment, the experiment is needed. Therefore, this study was aimed to understand the effect of the magnetic water treatment for growing plant and dairy milk cow production. To understand the effect of magnetic water treatment to the plant growth, three kind of water were used to grow the eggplants and ginseng, such as tap water, magnetic water and underground water. The growths of the plants were analyzed by measuring the length of the plant parts periodically to compare the effect of magnetic water with other water treatments. Furthermore, to investigate the effect of magnetic water in the quality improvement of dairy farm, different amount of magnetizing water were used as a drinking water for cows. In this research, the amount of bacteria in dairy milk, the amount of dairy milk production, body cell reduction and dairy milk fat contents were analyzed to observe the magnetic water influences. The experiments result on the plants growing shows that the magnetic water can increase the productivity. On the plant growth experiment, the germination process is faster and the roots and plant growth is greater than that without the magnetic water. In dairy farm experiment, magnetic water treatment increased the milk production and decreased the somatic cell. Furthermore, the amount of fat in the milk is decreased.
Magnetic water can be produced by passing water through a magnetic field. When a magnetic field is applied to water the molecular structure becomes more stable and the ability to form hydrogen bonds is enhanced. It is an inexpensive, environmentally friendly water treatment that has small installation fees and no energy requirements. The effects of magnetism on water, however, are the subject of controversial debate. Many researches claim magnetized water increased crop yield, induced seed germination, benefit the health of livestock, reduced the water tension and increased cement compressive and tensile strength. Other scientific journals and research claim that magnetizing water has no effect and the current successes have not been able to be reproduced. To clarify the effectiveness of magnetic water treatment, the experiment is needed. Therefore, this study was aimed to understand the effect of the magnetic water treatment for growing plant and dairy milk cow production. To understand the effect of magnetic water treatment to the plant growth, three kind of water were used to grow the eggplants and ginseng, such as tap water, magnetic water and underground water. The growths of the plants were analyzed by measuring the length of the plant parts periodically to compare the effect of magnetic water with other water treatments. Furthermore, to investigate the effect of magnetic water in the quality improvement of dairy farm, different amount of magnetizing water were used as a drinking water for cows. In this research, the amount of bacteria in dairy milk, the amount of dairy milk production, body cell reduction and dairy milk fat contents were analyzed to observe the magnetic water influences. The experiments result on the plants growing shows that the magnetic water can increase the productivity. On the plant growth experiment, the germination process is faster and the roots and plant growth is greater than that without the magnetic water. In dairy farm experiment, magnetic water treatment increased the milk production and decreased the somatic cell. Furthermore, the amount of fat in the milk is decreased.
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