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[학위논문] 오미자 (Schizandra chinensis) 열매의 부위별 이화학 특성, 생리활성 물질비교 및 추출방법이 추출물 수율에 미치는 영향
Comparison of physico-chemical characteristics and biologically active constituents in different parts of Schizandra chinensis fruit and effect of extraction conditions on extract yield 원문보기


김미선 (전북대학교 식품공학과 국내석사)

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Schizandra chinensis Baillon which belongs to the family Magnoliaceae is native to northeastern China, Korea and Japan. The fruit and seed of S. chinensis have been used in traditional herbal medicines for the treatment of treat chronic cough, asthma, chronic diarrhea and palpitation. Recent biologi...

Keyword

#Schizandra chinensis fruit different parts components biological activities extraction conditions 

학위논문 정보

저자 김미선
학위수여기관 전북대학교
학위구분 국내석사
학과 식품공학과
지도교수 김명곤
발행연도 2017
총페이지 xiii, 90장
키워드 Schizandra chinensis fruit different parts components biological activities extraction conditions
언어 kor
원문 URL http://www.riss.kr/link?id=T14576046&outLink=K
정보원 한국교육학술정보원
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