이 연구에 대한 관심은 일반적으로 야생포도로 알려진 머루포도의 씨앗유의 추출에서 비롯된 것이다. MAE 에 대한 최적화의 첫 번째 단계는 다른 조건들 하에서 수행되었다(추출시간, 마이크로파 전력, 용매, 비율). 그리고 고정된 독립변수로 다음과 같이 기름의 품질에 대한 MAE 의 효율성에 대한 실험을 수행하였다: 마이크로웨이브파 전력 (X1: 120, 150, 180, 210, 240); 추출 시간 (X2: 3, 6, 9, 12, 15). 조사의 방법으로 RSM을 사용하고, ...
이 연구에 대한 관심은 일반적으로 야생포도로 알려진 머루포도의 씨앗유의 추출에서 비롯된 것이다. MAE 에 대한 최적화의 첫 번째 단계는 다른 조건들 하에서 수행되었다(추출시간, 마이크로파 전력, 용매, 비율). 그리고 고정된 독립변수로 다음과 같이 기름의 품질에 대한 MAE 의 효율성에 대한 실험을 수행하였다: 마이크로웨이브파 전력 (X1: 120, 150, 180, 210, 240); 추출 시간 (X2: 3, 6, 9, 12, 15). 조사의 방법으로 RSM을 사용하고, CCD 는 오일의 최고 특성을 얻기 위해 수행되었다(총 폴리페놀 함량, 기름 수율, alpha tocopherol, 지방산). 포도씨유의 최적 조건은 180 W 와 9 분에 있었는데, 이 조건은 언급된 매개 변수, 포도 씨앗 대 용매 비율 (1:10)과 결합하여, 23%의 기름 수율, 1.51 mg/GAE/g 의 총 폴리페놀 함량, 18.87 mg/100g 의 alpha tocopherol 그리고 GC분석에서 palmitic acid (0.034 g/ 100g), stearic acid (0.019 g/ 100g), oleic acid (0.083 g/ 100g), linoleic acid (0.356 g/ 100g)이 포도씨유에서 검출되었다.결과적으로, 포도씨유는 높은 수율과 지방산 및 alpha tocopherol 의 가득함때문에 더 많은 용도로 관심을 가질 수 있을 것으로 보인다. 따라서, 마이크로웨이브를 이용한 추출은 의심할 여지없이 종래의 방법에 비해 많은 장점을 나타냈으며, 추출의 짧은 시간, 마이크로파 전력의 특이성, 에너지 절약, 구현의 단순성이 이 방법의 주요 특징이다.
이 연구에 대한 관심은 일반적으로 야생포도로 알려진 머루포도의 씨앗유의 추출에서 비롯된 것이다. MAE 에 대한 최적화의 첫 번째 단계는 다른 조건들 하에서 수행되었다(추출시간, 마이크로파 전력, 용매, 비율). 그리고 고정된 독립변수로 다음과 같이 기름의 품질에 대한 MAE 의 효율성에 대한 실험을 수행하였다: 마이크로웨이브파 전력 (X1: 120, 150, 180, 210, 240); 추출 시간 (X2: 3, 6, 9, 12, 15). 조사의 방법으로 RSM을 사용하고, CCD 는 오일의 최고 특성을 얻기 위해 수행되었다(총 폴리페놀 함량, 기름 수율, alpha tocopherol, 지방산). 포도씨유의 최적 조건은 180 W 와 9 분에 있었는데, 이 조건은 언급된 매개 변수, 포도 씨앗 대 용매 비율 (1:10)과 결합하여, 23%의 기름 수율, 1.51 mg/GAE/g 의 총 폴리페놀 함량, 18.87 mg/100g 의 alpha tocopherol 그리고 GC분석에서 palmitic acid (0.034 g/ 100g), stearic acid (0.019 g/ 100g), oleic acid (0.083 g/ 100g), linoleic acid (0.356 g/ 100g)이 포도씨유에서 검출되었다.결과적으로, 포도씨유는 높은 수율과 지방산 및 alpha tocopherol 의 가득함때문에 더 많은 용도로 관심을 가질 수 있을 것으로 보인다. 따라서, 마이크로웨이브를 이용한 추출은 의심할 여지없이 종래의 방법에 비해 많은 장점을 나타냈으며, 추출의 짧은 시간, 마이크로파 전력의 특이성, 에너지 절약, 구현의 단순성이 이 방법의 주요 특징이다.
The interest in this research work was in the extraction of seed oil from Vitis Vinifra Sylvestris, commonly known as wild grape. The first step of optimization for MAE was conducted under different conditions (extraction time, microwave power, solvents, ratio). The second step involving the pre...
The interest in this research work was in the extraction of seed oil from Vitis Vinifra Sylvestris, commonly known as wild grape. The first step of optimization for MAE was conducted under different conditions (extraction time, microwave power, solvents, ratio). The second step involving the preliminary experiment was performed and the efficiency of microwave-assisted extraction on oil quality with fixed independent variables as follows: Extraction power were (X1: 120, 150, 180, 210, 240); Extraction time (X2: 3, 6, 9, 12, 15). Using RSM as a method of investigation and CCD was tested to achieve the best characteristics of the oil (TPC, oil yield, á-tocopherol, fatty acids). The optimal condition for grape seed oil was gotten in 180W and 9 min, these conditions combined with the mentioned parameters, the ratio grape seed to solvent (1:10) (w:v), which found an oil yield of 23%, 1.51(±0.22) mg/GAE/g oftotal phenolic content, 18.87 mg/100g of á-tocopherol and for the GC analysis for MAE, results determined for palmitic acid (0.034 g/100g), stearic acid (0.019 g/100g), oleic acid (0.083 g/100g) and linoleic acid (0.356 g/100g), which showed a predominance of polyunsaturated fatty acid detected in the grape seed oil. Subsequently, grape seed oil appears to be an oil that could be interested in further uses due to the high yield obtained and its fullness by fatty acids and á-tocopherol. Thus, the microwave-assisted extraction undoubtedly showed many advantages compare to the conventional methods, moreover, the short time of extraction, the specificity of the microwave power, the energy saving, the simplicity of implementation are the main features of this method.
The interest in this research work was in the extraction of seed oil from Vitis Vinifra Sylvestris, commonly known as wild grape. The first step of optimization for MAE was conducted under different conditions (extraction time, microwave power, solvents, ratio). The second step involving the preliminary experiment was performed and the efficiency of microwave-assisted extraction on oil quality with fixed independent variables as follows: Extraction power were (X1: 120, 150, 180, 210, 240); Extraction time (X2: 3, 6, 9, 12, 15). Using RSM as a method of investigation and CCD was tested to achieve the best characteristics of the oil (TPC, oil yield, á-tocopherol, fatty acids). The optimal condition for grape seed oil was gotten in 180W and 9 min, these conditions combined with the mentioned parameters, the ratio grape seed to solvent (1:10) (w:v), which found an oil yield of 23%, 1.51(±0.22) mg/GAE/g oftotal phenolic content, 18.87 mg/100g of á-tocopherol and for the GC analysis for MAE, results determined for palmitic acid (0.034 g/100g), stearic acid (0.019 g/100g), oleic acid (0.083 g/100g) and linoleic acid (0.356 g/100g), which showed a predominance of polyunsaturated fatty acid detected in the grape seed oil. Subsequently, grape seed oil appears to be an oil that could be interested in further uses due to the high yield obtained and its fullness by fatty acids and á-tocopherol. Thus, the microwave-assisted extraction undoubtedly showed many advantages compare to the conventional methods, moreover, the short time of extraction, the specificity of the microwave power, the energy saving, the simplicity of implementation are the main features of this method.
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