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NTIS 바로가기한국식품과학회지 = Korean journal of food science and technology, v.2 no.2, 1970년, pp.43 - 48
유주현 (연세대학교 이공대학 식품공학과) , 오사와히사오 (도꾜오 대학교 농학부 농예화학과) , 타무라카쿠소 (도꾜오 대학교 농학부 농예화학과) , 홍윤명 (연세대학교 이공대학 화공과) , 아리마케이 (도꾜오 대학교 농학부 농예화학과)
When of the synthetic peptides were subjected hydrolysis with Mucor-rennin which crystalline milk-clotting enzyme from Mucor pusillus, the peptides of Z-L-Glu-L- Phe-OH, Z-L-Phe-L-Tyr-OH, Z-L-Phe-L-Leu-OH, Z-L-Tyr-L-Leu and Z-L-Glu-L-Phe-OH, were found to be hydrolysis....
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