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NTIS 바로가기한국식품과학회지 = Korean journal of food science and technology, v.19 no.6, 1987년, pp.480 - 485
김정상 (농수산물 유통공사 종합식품연구원) , 이현유 (농수산물 유통공사 종합식품연구원) , 김영명 (농수산물 유통공사 종합식품연구원) , 신동화 (농수산물 유통공사 종합식품연구원)
취반방법이 즉석쌀밥의 품질에 미치는 영향을 조사하기 위하여 상압취반, 가압취반, 열탕침지후 가압취반등 세가지 취반방법으로 즉석쌀밥을 제조하였다. 취반방법별 건조양상은 거의 차이가 없었으며
Quick cooking rice was produced by cooking raw, white long grain rice with three different methods which were atmospheric cooking in electric cooker, autoclaving and precooking followed by autoclaving. The drying rate curve showed that cooking methods affected little the drying pattern of the cooked...
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