최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품위생안전성학회지 = Journal of food hygiene and safety, v.5 no.4, 1990년, pp.237 - 242
정진호 (서울대학교 약학대학 위생약학실) , 호지숙 (서울대학교 약학대학 위생약학실) , 문창규 (서울대학교 약학대학 위생약학실)
This study was conducted to evaluate the usage of TBA method for the analysis of lipid peroxidation induced by streptozotocin. 5 mM streptozotocin and 1 % TBA alone showed the maximum peak at 309 nm and 358 nm respectively, although no peak was observed at 532 nm which was the wavelength to determin...
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.