최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국농화학회지 = Journal of the Korean society of Agricultural Chemistry and Biotechnology, v.36 no.3, 1993년, pp.203 - 207
김정숙 (경북대학교 식품공학과) , 이기동 (경북대학교 식품공학과) , 권중호 (경북대학교 식품공학과) , 윤형식 (경북대학교 식품공학과)
Free phenolic acid, soluble ester and insoluble phenolic acid were extracted from defatted Crataegus pinnatifida and Terminalia chebula. Their antioxidative effectiveness was compared with BHA and BHT for soybeen oils by measuring peroxide and thiobarbituric acid values at
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.