최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국농화학회지 = Journal of the Korean society of Agricultural Chemistry and Biotechnology, v.38 no.5, 1995년, pp.403 - 407
최차란 (전남대학교 식품영양학과) , 김정옥 (전남대학교 식품영양학과) , 이신경 (전남대학교 식품영양학과) , 신말식 (전남대학교 식품영양학과)
For the use of starch gel like Mook(a Korean traditional gel food), the physicochemical properties and gelatinization patterns of defatted high amylose corn starch were investigated. The crude and total lipid contents of starch decreased by defatting from 0.07%, 0.92% to 0.03%, 0.19%, respectively. ...
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.