최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품과학회지 = Korean journal of food science and technology, v.29 no.2, 1997년, pp.255 - 260
유민희 (식품가공핵심 기술장려센터 고려대학교 생명공학원) , 이효구 (공주대학교 식품가공학과) , 임승택 (식품가공핵심 기술장려센터 고려대학교 생명공학원)
Glucomannan was isolated from konjac (Amorphophallus konjac) flour by precipitating in aqueous alcohol solution. Konjac glucomannan films were prepared at various concentrations up to 1.0% (w/v) in aqueous glycerol solutions. Tensile strength (TS), percent elongation (E), water vapor permeability (W...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.