최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품과학회지 = Korean journal of food science and technology, v.29 no.2, 1997년, pp.320 - 325
안장우 (청강문화산업전문대학 식품공업과) , 박관화 (서울대학교 식품공학과 및 농업생물신소재연구센터) , 서진호 (서울대학교 식품공학과 및 농업생물신소재연구센터)
Transglucosidase (TG) from Aspergillus niger was immobilized on various carriers by several immobilization methods such as ionic binding, adsorption, entrapment, covalent linkage and metal chelation to improve the process performance. The covalent linkage with CNBr-activated sepharose 4B was found a...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.