최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품과학회지 = Korean journal of food science and technology, v.31 no.6, 1999년, pp.1503 - 1510
정승원 (한국식품개발연구원) , 이경미 (한국식품개발연구원) , 정진웅 (한국식품개발연구원) , 이영철 (한국식품개발연구원) , 이미순 (덕성여자대학교 식품영양학과) , 엄선섭 ((주) 디아이)
This study was performed to investigate the physicochemical properties of Korean Citrus sudachi fruit which were harvested at different harvesting time(every 20 days from Sep. 3 to Nov. 8) and region(Seogwipo and Cheju city area). The average weight of Citrus sudachi fruit harvested from Seogwipo ar...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.