최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기東아시아食生活學會誌 = Journal of the East Asian Society of Dietary Life, v.11 no.3, 2001년, pp.196 - 203
박미자 (영남대학교 자연자원대학 식품가공학과) , 이종숙 (영남대학교 자연자원대학 식품가공학과) , 이별나 (대구공업대학 식품영양과) , 이재성 (영남대학교 자연자원대학 식품가공학과)
This study was conducted to provide basic data for the development of natural seasoning. The quality chatacteristics of water exacts from Pleurotus ostreatus and Lentinus edodes were determind. Also, savory taste, fragrance, color and overall preference was evaluated. The preference test on the seas...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.